• Despre Noi

    Dupa ce veti vizita paginile site-ului nostru si veti afla care sunt produsele noastre, va invitam sa le vedeti in realitate vizitand unul din cele peste 100 de magazine din toata tara sau comandandu-le direct de pe site-ul nostru.

    Experinta de peste 18 ani si precizia cu care sunt executate produsele ne fac sa credem ca oferim cea mai buna solutie pentru a transforma complet dormitorul dumneavoastra. Produsele oferite de compania noastra deservesc cerintele clientilor, intreaga politica a firmei fiind indreptata spre constientizarea nevoilor acestora.

    Va oferim materiale textile antialergice, rezistente la spalari repetate, in diferite texturi elegante. Lenjerii de pat in diverse nuante si culori ce innobileaza dormitorul dumneavoastra si ii confera unicitate. Lenjeriile set pot include perne decorative , pilota, diferite articole textile decorative.

    SISTEMUL CALITATII In cadrul societatii este implementat Sistemul de Asigurare al Calitatii ISO 9001/2006 ; 14001/2012 ; 18001/2012, dovedind alinierea tehnologiilor si produselor cu marca Cromadi la standarde europene

    In cazul in care si Dvs. doriti sa va inscrieti in reteaua noastra de distributie, apasati butonul de mai jos, dupa care completati campurile formularului nostru de inscriere.