• Oferte Hoteluri

  Bine ati venit in pagina noastra adresata Hotelurilor , Pensiunilor , Spitalelor , Gradinitelor , Caminelor. Firma noastra este producatoare de Lenjerii de pat , Perne , Pilote , si cam tot ce aveti nevoie pentru patul dumneavoastra.

  In Atentia Hotelurilor si a Pensiunilor

  Produsele Cromadi Com sunt cea mai buna solutie pentru Hotelul sau Pensiune dumneavoastra. Cu ani multi de experienta in domeniu si cu certificarea ISO 9001(Managementul Calitatii) va putem oferi produse de o calitate foarta buna la un pret competitiv. Ne recomanda cele peste 400 de Hoteluri si Pensiuni utilate de noi de la 1 Stea, respectiv 1 Margareta pana la 5 Stele.

  Preturile ce apar pe site sunt valabile doar pentru magazinul on-line , pentru Oferta personalizata pentru Hoteluri si Pensiuni va rugam sa ne contactati.

  In Atentia Spitalelor , Gradinitelor , Caminelor

  Produsele Cromadi Com sunt cea mai buna solutie pentru institutia dumneavoastra. Cu ani multi de experienta in domeniu si cu certificarea ISO 9001(Managementul Calitatii) va putem oferi produse de o calitate foarta buna la un pret competitiv.

  La comanda putem produce orice fel de articol textil , campuri de operatie , Lenjerii pentru patuturi , Saltelute protectoare impermeabile , e.t.c.

  Nota: Preturile ce apar pe site sunt valabile doar pentru magazinul on-line , pentru Spitale , Gradinite , Camine va rugam sa ne contactati.

Dupa ce ne trimiteti datele dumneavoastra in formularul de mai jos, in cel mai scurt timp posibil reprezentantii nostri va vor contacta pentru mai multe detalii. Va multumim!

*
*
*
*
*