Cromadi termeni si conditii

In conditiile prevazute de Legea 449/2003 si O.G. 21/1992., oferim garantie pentru intreaga gama de produse comercializate. Garantia are o valabilitate de 30 de zile de la data primirii coletului sau emiterii facturii fiscale. Factura fiscala este atasata coletului sau transmisa prin e-mail. Pentru deschiderea procesului de garnatie este necesara prezentarea produsului insotita de copie a facturii fiscale, certificatul de garantie in original si amabalajul produsului initial. Fara prezentarea acestor documente, solicitarile de garnatie nu vor fi solutionate.

Garantia va fi solutionata prin reparatii necesare sau inlocuirea produsului defect, in cazul in care defectul este din vina producatorului. Plata transportului pentru garantia produselor revine clientului.

Produsele care prezinta defecte precum:rupturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, decolorare,  produsele utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere postate pe site-ul www.cromadi.ro , nu vor beneficia de garantie.

Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport .

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru returnarea produselor va rugam sa transmiteti un e-mail la urmatoare adresa impreuna cu documentele scanate: vanzari@cromadi.ro

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-contravaloarea transportului va fi suportata de client;

-produsele returnate trebuie sa fie noi, in amabalajul producatorului (cutie), impreuna cu toate accesoriile aferente;

- Cromadi se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 30 de zile calendaristice.

Va multumim,
Cromadi